Vi börjar blogga igen!

Fcuk Yeah!

Nu när vi lanserat vår tjänst för att hitta billiga flygbiljetter Seatfinder så har vi lite mer tid för att även dela med oss av våra erfarenheter!

Eftersom jag är lite ringrostig blir dagens inlägg två korta tips inför era SEO-äventyr!

Till att börja med vill jag pusha lite extra för Magnus Bråth och Pineberrys grymma guider och verktyg, ni har verkligen underlättat arbetet med att optimera våra sajter. Gör inte ett massa onödigt arbete utan lär dig av ett SEO-proffs. Läs guiderna och testa SEO-analysen!

Läste även en sjukt bra artikel av Nikke idag om Linkability – Länkbarhet. Jag måste bara säga att jag håller med honom till 100%. Jag är helt övertygad om att sökmotorerna i allt större utsträckning kommer att bygga på kvalitet, och med det menar jag kvalitet i kvantitet. Läs artikeln!

Ett sista bonustips är Svenska inofficiella mästerskapen i SEO 2011 borta på SEO-forum. Ska bli intressant att kolla på och jag ser verkligen fram mot en “officiell” tävling nästa år!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>